Kunststof reclamepanelen

RECLAMEPANELEN

Verander een praktische wand in een opvallend reclamebord – met reclamepanelen kunt u ieder oppervlak maximaal benutten. Bedrukte of bestickerde Cleanpanel panelen zijn ideaal als reclamebord. De panelen zijn sterk, krasvast en makkelijk te monteren. Bovendien is het panelensysteem vrijwel naadloos. Dat maakt Cleanpanel reclamepanelen perfect voor stijlvolle presentatiewanden, bouwhekken, buitenreclame en nog veel meer mogelijkheden.

WAAROM RECLAMEPANELEN VAN CLEANBUILD?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR BINNEN- EN BUITENRECLAME

Al onze kunststof panelen kunnen worden voorzien van full-colour bedrukking of bestickering. De panelen hebben een super glad oppervlak, zijn makkelijk te reinigen en ze kunnen eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Naast bedrukking (direct op het paneel) is het ook mogelijk de reclamepanelen te bestickeren. Dit heeft als voordeel dat de stickers ook weer verwijderd kunnen worden.

TOEPASSINGEN VAN RECLAMEPANELEN

Cleanpanel reclamepanelen lenen zich uitstekend voor allerlei toepassingen. Zo worden ze veel gebruikt voor het maken van sterke en krasvaste beurs- en presentatiewanden. Ook voor grote reclamewanden, buitenreclame en bewegwijzeringsborden zijn kunststof panelen een praktische oplossing.

Toepassingen:

RECENTE PROJECTEN:

Vraag nu kosteloos een sample aan

Cleanpanel panelen zijn uiterst geschikt voor bedrukking of bestickering in uw huisstijl. Uw logo, pay-off, afbeelding of reclameboodschap wordt pixel perfect aangebracht. 

Superglad, duurzaam en krasvast.
Ervaar het zelf en vraag een bedrukt reclamepaneel aan.

PRESENTATIEWANDEN EN BEURSWANDEN

Bij de opbouw van een beurs wordt een grote, open ruimte omgebouwd tot een ingerichte beursvloer. Veel tijd is er niet: in de lege hal moeten in enkele dagen overzichtelijke looproutes, gemeenschappelijke ruimtes en stands worden gebouwd. Voor het plaatsen van deze tijdelijke wanden zijn kunststof panelen een uitkomst. Ze zijn licht in gewicht, makkelijk te hanteren en bijzonder snel te plaatsen en af te breken.

Speciaal voor toepassing in de standbouw en evenementengebouwen is het mogelijk om kunststof panelen te laten bedrukken of bestickeren. Het grote voordeel van kunststof panelen is dat ze ontzettend sterk zijn en “hufterproof”. Een sterke, krasvaste beurswand is handig, omdat hij meerdere keren kan worden gebruikt zonder beschadigd te raken. Je wilt voorkomen dat je bij de  eerstvolgende beurs alweer nieuwe presentatiewanden nodig hebt.

Daarnaast zijn beurswanden gemaakt van reclamepanelen meerdere keren te gebruiken en is het opbouwen en -afbouwen eenvoudig. De presentatiepanelen worden met een kliksysteem aan elkaar verbonden en kunnen naderhand weer van elkaar worden gescheiden. Hierdoor kun je de beurswanden ook makkelijk vervoeren en opbergen: de kunststof panelen kunnen op elkaar worden gestapeld, wat veel ruimte bespaart.

Het is mogelijk om de kunststof panelen volledig te bedrukken, waarbij de afbeelding direct op het kunststof wordt geprint. Hierdoor ziet de foto- of presentatiewand er strak en professioneel uit. De naden tussen de panelen zijn nauwelijks zichtbaar, doordat de panelen met rubberen afdichting vrijwel naadloos op elkaar aansluiten. Zo kunnen gemakkelijk lange beurswanden volledig worden bedrukt met foto’s, reclameboodschappen en bedrijfslogo’s in full-colour print. Het is een eenvoudige manier om een strakke, bedrukte beurswanden te creëren.

Naast bedrukking, waarbij de print direct op het kunststof wordt gezet, is het ook mogelijk om de kunststof presentatiewanden te bestickeren. Dat heeft als voordeel dat de sticker ook weer verwijderd kan worden of kan worden aangepast. Kunststof panelen lenen zich goed voor bestickering, omdat ze een strak en glad oppervlak hebben. Hierdoor kunnen stickers heel glad worden aangebracht, zonder luchtbelletjes of vouwtjes. Ook kan de sticker eenvoudig worden verwijderd, zonder dat de panelen beschadigen. Bestickerde wandpanelen worden bijvoorbeeld toegepast bij tankstation overkappingen.

Met modulaire standbouw worden beursstands of presentatiewanden bedoeld die gemakkelijk kunnen worden opgezet, afgebouwd en hergebruikt. Vaak kiezen bedrijven die aan meerdere beurzen per jaar deelnemen, liever voor een eigen mobiele stand dan dat ze een standbouwer in de hand nemen. Je hebt dan slechts eenmaal de aanschafkosten van de modulaire stand en daarna kun je hem ontzettend vaak gebruiken.

Modulaire stands worden gemaakt van veel verschillende materialen, met ieder zijn voordelen. Zo zie je op beurzen vaak stands met spandoeken staan. Bedrukte spandoeken zijn licht in gewicht, waardoor ze makkelijk vervoerd kunnen worden en weinig opbergruimte kosten. Een nadeel aan spandoeken en banners is dat ze gevoeliger zijn voor beschadigingen dan een mobiele stand van panelen. Kunststof reclamepanelen zijn een duurzaam en stootvast alternatief. Het kost wat meer moeite om de beurswanden op de locatie te krijgen, maar ze gaan wel langer mee. Bovendien creëer je met bedrukte wandpanelen een opvallende, professionele stand. Met name voor grotere beursstands zijn kunststof panelen daarom een uitkomst.

Is duurzaamheid een belangrijk speerpunt binnen jouw organisatie? Dan kies je waarschijnlijk het liefst voor een standbouwsysteem dat hergebruikt kan worden. Kunststof is een duurzaam materiaal, dat ontzettend lang mee gaat. Je ontwerpt één keer de ideale stand voor jouw bedrijf en je kunt jarenlang dezelfde stand gebruiken. Bovendien zijn Cleanpanel panelen vrijwel geheel te recyclen, als je toch weer een nieuwe vormgeving wilt. Het is ook mogelijk om de panelen niet te bedrukken, maar te bestickeren. Stickers kunnen probleemloos van de panelen worden verwijderd, zodat er nieuwe stickers kunnen worden opgebracht. Hierdoor kun je de reclamepanelen meerdere keren een nieuw uiterlijk geven.

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

BEDRUKTE BOUWHEKKEN / WERFHEKKEN

Bouwhekken, bouwschuttingen en werfhekken worden gebruikt voor het veilig en netjes afzetten van bouwterreinen. Zeker bij verbouwingen in publieke ruimtes, zoals binnensteden en winkelcentra, is een bouwhek een uitstekende plek voor reclame. Waar vind je anders zo’n groot oppervlak, dat ook nog door veel mensen wordt gezien? Om de marketingpotentie van een bouwafzetting volledig te benutten, zijn reclamepanelen een stijlvolle optie.

Kunststof bouwhekken bestaan uit afzonderlijke panelen, die één strak geheel vormen. In feite gaat het om gladde scheidingswanden, die volledig kunnen worden bedrukt of bestickerd. Hierdoor is het mogelijk om de afzetting in zijn geheel te gebruiken voor reclame-uitingen. Kunststof werfhekken worden bijvoorbeeld toegepast in winkelcentra, bij de verbouwing van een winkelpand. Ook al staat de naam van de winkel op de gevel; een leeg pand doet enorm afbreuk aan de uitstraling. Door een opvallende, bedrukte afzetting te plaatsen zorgt de winkeleigenaar ervoor dat zijn zaak, ook tijdens de verbouwing, in beeld blijft bij het winkelend publiek.

Een groot voordeel van kunststof panelen als bouwschutting is dat ze gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met kunststof ramen en deuren. Hierdoor kan de bedrukte afzetting voor een ingang worden geplaatst en blijft de ingang goed bereikbaar. Ook leent dit systeem zich goed voor bedrukte scheidingswanden in bijvoorbeeld evenementengebouwen of grote, openbare ruimtes. Dankzij de afzetting, die door de bedrukking ook nog bijdraagt aan de sfeer, kunnen gemakkelijk duidelijke looppaden worden aangebracht, met daarin eventueel deuren en ramen.

Bouwhekken worden in de eerste plaatst neergezet als beveiliging. Ze moeten voorkomen dat nieuwsgierige bezoekers het bouwterrein betreden, waar ze zichzelf kunnen bezeren of de bouw kunnen verstoren. Ook zorgen werfhekken voor duidelijkheid; niemand zal per ongeluk een bouwterrein betreden als er een herkenbare afzetting omheen staat. Zeker in winkelcentra en openbare gebouwen kan hier nog wel eens verwarring over ontstaan. Een bouwhek is er dus zeker niet voor de sier, maar voor de veiligheid.

Dat wil echter niet zeggen dat die twee niet gecombineerd kunnen worden. Met reclamepanelen kunnen mooie, herkenbare bedrukte bouwhekken worden gerealiseerd, die beide functies samenbrengen. De sterke, ‘hufterproof’ reclamepanelen bieden alle gewenste veiligheid. Ze kunnen zelfs worden geplaatst met een deur met cilinderslot, waardoor het (ver)bouwterrein volledig kan worden afgesloten. Daarnaast kan op het bouwhek professionele bedrukking worden aangebracht, waardoor de afzetting ook nog eens het straatbeeld verfraait. 

Bedrukte werfomheiningen gemaakt van kunststof panelen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en  hergebruikt. De panelen worden eenvoudig aan elkaar geklikt, middels een kliksysteem met rubberen afdichting. Bij de demontage kunnen de reclamepanelen los worden geklikt. Hierdoor is het mogelijk het modulaire bouwhek te verplaatsen of opnieuw op te zetten.

Bouwhekreclame voor buiten vraagt om andere kenmerken dan een werfhek voor binnen. Bouwhekken die buiten staan, moeten oersterk zijn. Weer en wind mogen geen invloed hebben op de kwaliteit van het hek. Cleanpanel reclamepanelen zijn zeer geschikt voor toepassing in de buitenlucht. Het materiaal, hoogwaardig PVC, is ontzettend sterk en corrodeert niet. De bedrukking blijft langdurig mooi, ook onder invloed van zonlicht. Niet voor niets worden onze reclamepanelen ook veelvuldig gebruikt voor de bekleding van tankstation luifels. De reclamepanelen van Cleanbuild worden door middel van een krachtig kliksysteem met elkaar verbonden.

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies