beeld-home

Renovatie wasstraat Kuster Energy Doetinchem

Metamorfose wasstraat en wasboxen met witte Cleanpanel panelen

Dat ziet er ‘tiptop’ uit: bij de vernieuwing van autowasstraat TipTop Doetinchem (bij tankstation Kuster Energy) heeft Cleanbuild kunststof wandbekleding geleverd en gemonteerd. Op de oude locatie is een geheel nieuwe automatische kettingwasstraat geplaatst. De hagelwitte Cleanpanel panelen vormen een strak geheel met de moderne carwashapparatuur.

Bij TipTop Doetinchem vind je een zeer uitgebreide wasgelegenheid. Zo zijn er twee truckwash banen, meerdere wasboxen en is er tegenwoordig een volledig automatische kettingwasstraat actief. Voor de realisatie van de kettingwasstraat is een oude wasruimte gerenoveerd, waarbij de panelen als voorzetwand tegen de verouderde wandbekleding zijn gemonteerd. Een snelle oplossing, waardoor de renovatie efficiënt verliep.

Met Cleanpanel kunststof panelen beschikt TipTop over een mooie en functionele wandbekleding. Niet alleen geeft de witte kleur de wasstraat een hygiënische uitstraling; de wanden zijn ook eenvoudig te reinigen, bestand tegen schoonmaakmiddelen en slagvast. Daar kan de carwash nog jaren mee vooruit!

Snelle montage
Het unieke kliksysteem van de Cleanpanel kunststof panelen maakt het mogelijk om binnen korte tijd grote oppervlakten van kunststof wanden te voorzienHet ervaren team van Cleanbuild verzorgde bij dit project ook de snelle montage. 

Met de Cleanpanel kunststof panelen en profielen is iedere projectmaat uitvoerbaar en bovendien ook heel betaalbaar. 

Bent u op zoek naar een duurzame en betaalbare oplossing voor uw carwash of wasbox?
Neem dan contact met ons op, onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

Renovatie wasstraat Kuster Energy Doetinchem

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.