Renovatie wasstraat Kuster Energy Doetinchem

Metamorfose wasstraat en wasboxen met witte Cleanpanel panelen

Dat ziet er ‘tiptop’ uit: bij de vernieuwing van autowasstraat TipTop Doetinchem (bij tankstation Kuster Energy) heeft Cleanbuild kunststof wandbekleding geleverd en gemonteerd. Op de oude locatie is een geheel nieuwe automatische kettingwasstraat geplaatst. De hagelwitte Cleanpanel panelen vormen een strak geheel met de moderne carwashapparatuur.

Bij TipTop Doetinchem vind je een zeer uitgebreide wasgelegenheid. Zo zijn er twee truckwash banen, meerdere wasboxen en is er tegenwoordig een volledig automatische kettingwasstraat actief. Voor de realisatie van de kettingwasstraat is een oude wasruimte gerenoveerd, waarbij de panelen als voorzetwand tegen de verouderde wandbekleding zijn gemonteerd. Een snelle oplossing, waardoor de renovatie efficiënt verliep.

Met Cleanpanel kunststof panelen beschikt TipTop over een mooie en functionele wandbekleding. Niet alleen geeft de witte kleur de wasstraat een hygiënische uitstraling; de wanden zijn ook eenvoudig te reinigen, bestand tegen schoonmaakmiddelen en slagvast. Daar kan de carwash nog jaren mee vooruit!

Snelle montage
Het unieke kliksysteem van de Cleanpanel kunststof panelen maakt het mogelijk om binnen korte tijd grote oppervlakten van kunststof wanden te voorzienHet ervaren team van Cleanbuild verzorgde bij dit project ook de snelle montage. 

Met de Cleanpanel kunststof panelen en profielen is iedere projectmaat uitvoerbaar en bovendien ook heel betaalbaar. 

Bent u op zoek naar een duurzame en betaalbare oplossing voor uw carwash of wasbox?
Neem dan contact met ons op, onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghini…onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive, Cleanbuild verzorgde de levering van Cleanpanel panelen en een
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Renovatie wasstraat Shell Huizen

Afgelopen najaar heeft Cleanbuild de Shell wasstraat in Huizen van nieuwe wanden voorzien. Ons montageteam heeft over de bestaande sandwichpanelen nieuwe Cleanpanel panelen gemonteerd, wat
Shell-150x150

Wasstraat Mercedes Wensink Emmen

Van opslaghal tot wasstraat – voor Mercedes Wensink Emmen verbouwde ons montageteam de bestaande hal tot carwash met een technische ruimte.
wensink-autogroep

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies