beeld-home

IJsmakerij gerealiseerd met Cleanpanel panelen

Op de melkveeboerderij van de familie Mandersloot is een volledig nieuwe ijsmakerij gerealiseerd. De ijsmakerij vormt een aanvulling op het boerenbedrijf, dat al eerder verse melk via een tap in een melkhuisje verkocht. Nu komt daar ook ambachtelijk boerenijs bij.

Voor de ijsmakerij is een oud bijgebouw grondig opgeknapt met Cleanpanel panelen. Met behulp van de kunststof panelen zijn verschillende ruimtes gerealiseerd. Zo is er naast de productieruimte een hygiënesluis ingebouwd en zijn er een douche/toilet en een opslagruimte gemaakt. De indeling van de ijsmakerij is, in combinatie met de hygiënische Cleanpanel wandbekleding, afgestemd op de vereisten voor veilige voedselproductie.

kunststof tussenwanden en wandbekleding gerealiseerd

Cleanpanel kunststof panelen voor ijsmakerijen

Cleanpanel panelen worden regelmatig toegepast in de foodsector, vanwege hun uitstekende hygiënische eigenschappen. De panelen zijn makkelijk te reinigen en hebben een glad oppervlak, waar viezigheid zich niet goed aan kan hechten. Met name voor de droge voedselproductie, zoals ijsmakerijen, zijn Cleanpanel panelen een uitkomst.

Bij dit project bood het Cleanpanel hygiënische wandsysteem nog een voordeel: de kunststof panelen kunnen als zelfdragende wand worden gemonteerd. Hierdoor kon op een makkelijkere manier de ruimte worden opgedeeld in meerdere compartimenten. De panelen kunnen daarnaast worden gecombineerd met Cleandoor kunststof deuren en Cleanwindow kunststof ramen. Cleanbuild biedt zo een compleet aanbod van eenvoudig te monteren, hygiënische bouwproducten.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.