IJsmakerij gerealiseerd met Cleanpanel panelen

Op de melkveeboerderij van de familie Mandersloot is een volledig nieuwe ijsmakerij gerealiseerd. De ijsmakerij vormt een aanvulling op het boerenbedrijf, dat al eerder verse melk via een tap in een melkhuisje verkocht. Nu komt daar ook ambachtelijk boerenijs bij.

Voor de ijsmakerij is een oud bijgebouw grondig opgeknapt met Cleanpanel panelen. Met behulp van de kunststof panelen zijn verschillende ruimtes gerealiseerd. Zo is er naast de productieruimte een hygiënesluis ingebouwd en zijn er een douche/toilet en een opslagruimte gemaakt. De indeling van de ijsmakerij is, in combinatie met de hygiënische Cleanpanel wandbekleding, afgestemd op de vereisten voor veilige voedselproductie.

kunststof tussenwanden en wandbekleding gerealiseerd

Cleanpanel kunststof panelen voor ijsmakerijen

Cleanpanel panelen worden regelmatig toegepast in de foodsector, vanwege hun uitstekende hygiënische eigenschappen. De panelen zijn makkelijk te reinigen en hebben een glad oppervlak, waar viezigheid zich niet goed aan kan hechten. Met name voor de droge voedselproductie, zoals ijsmakerijen, zijn Cleanpanel panelen een uitkomst.

Bij dit project bood het Cleanpanel hygiënische wandsysteem nog een voordeel: de kunststof panelen kunnen als zelfdragende wand worden gemonteerd. Hierdoor kon op een makkelijkere manier de ruimte worden opgedeeld in meerdere compartimenten. De panelen kunnen daarnaast worden gecombineerd met Cleandoor kunststof deuren en Cleanwindow kunststof ramen. Cleanbuild biedt zo een compleet aanbod van eenvoudig te monteren, hygiënische bouwproducten.

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies