bakkerijen

BAKKERIJEN

In bakkerijen en bakkerswinkels is een goede hygiëne een absolute vereiste. De wanden en plafonds in een HACCP-bakkerij moeten makkelijk en grondig te reinigen te zijn, zodat de voedselveiligheid niet in gevaar komt. De hygiënische bouwproducten van Cleanbuild helpen om aan de hygiënecode voor brood- en banketbakkerijen te voldoen. Met kunststof wanden, plafonds, ramen en deuren wordt de bakkerij of bakkerswinkel een schone en prettige werkomgeving.

WAAROM CLEANBUILD VOOR UW BAKKERIJ?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR BAKKERIJEN

Het productassortiment van Cleanbuild bestaat uit hoogwaardige kunststof bouwproducten, die zeer geschikt zijn voor toepassing in brood- en banketbakkerijen. Met Cleanpanel kunststof panelen bouwt of renoveert u eenvoudig hygiënische wanden en plafonds. In combinatie met onze kunststof deuren en ramen maakt u de gehele ruimte langdurig onderhoudsvriendelijk. De kunststof panelen zijn ook verkrijgbaar in de brandvertragende FI-RE variant.

GEREALISEERDE PROJECTEN IN BAKKERIJEN

Cleanbuild producten worden regelmatig toegepast in de brood- en banketbranche, ook om esthetische redenen. De frisse, witte Cleanpanel panelen zorgen voor een prettige lichtverspreiding in de werkruimte en geven een schoon, opgeruimd gevoel.

Hygiënische wanden in Bakkerij Alkemade

Bakkerij Alkemade is een grote bakkerij. Gelukkig kost het onderhoud van de hygiënische wanden in de bakkerij weinig tijd, nu ze zijn bekleed met
Logo alkemade

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Cleanbuild is een betrouwbare partner van A tot Z. Wij helpen u graag met advies over de producten die het beste passen bij uw wensen en plannen. Vervolgens produceren we de producten op maat, leveren we snel en kunnen we, indien gewenst, ook de montage voor u verzorgen. Ons montageteam heeft veel ervaring met de bouw en renovatie van hygiënische kunststof wanden en plafonds in bakkerijen. Wij gaan voor maximale service en begeleiding, ieder project opnieuw.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Gaat u een bakkerij openen of een bakkerswinkel beginnen? Dan bent u ongetwijfeld op de hoogte van de strenge vereisten die in bakkerijen aan hygiëne worden gesteld. Om de voedselveiligheid te waarborgen, zijn er verschillende aspecten waar u op moet letten. In de Hygiënecode Brood- en Banketbakkerij staan deze aspecten, waaronder het bewaren van versproducten, schoonmaakreglementen en de inrichting van de ruimte, beschreven. Voor dit laatste punt, de inrichting van een hygiënische werkruimte, kan Cleanbuild u van dienst zijn. Onze wand- en plafondpanelen, ramen, deuren en profielen dragen bij aan een hygiënische werkomgeving en zijn een praktische oplossing voor de voedselbranche.

Waar klanten uitsluitend de bakkerswinkel zien, brengen bakkers zelf de meeste tijd door in de bakkerij. Voor een prettige werkomgeving is het belangrijk dat er in deze ruimte voldoende licht aanwezig is. Met de witte kunststof panelen van Cleanbuild zorgt u voor een optimale lichtverspreiding. In combinatie met Cleanwindow ramen komt er voldoende natuurlijk daglicht binnen, zodat de bakker en zijn personeel prettig kunnen werken.

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies