beeld-home

Kunststof scheidingswand Foodjet

Voor het bedrijf FoodJet uit Nijmegen – een toonaangevend technologisch bedrijf in voedselprintmachines voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie – maakte ons montageteam een praktische wasruimte in een bestaande hal. Het bedrijf gebruikt de wasruimte om nieuwe voedselprintmachines te reinigen, voordat ze worden opgeleverd aan de klant.

Een grote ruimte snel herindelen
Het Cleanbuild montageteam bouwde de wasruimte in de bestaande hal. Hiervoor plaatsten we een scheidingswand van kunststof panelen. Het Cleanpanel wandsysteem is hiervoor erg handig: het kliksysteem maakt de panelen goed hanteerbaar en snel te plaatsen. Zo kunnen grote ruimtes gemakkelijk in meerdere ruimtes worden verdeeld.

Stalen dragers en liggers op kleur
Bij dit project leverden we ook stalen dragers en liggers, die de scheidingswand ondersteunen. Om aan te sluiten bij de bestaande staalconstructie, leverden we de dragers en liggers in dezelfde blauwe kleur.

Spatwaterdicht en hygiënisch
Voor bedrijven in de foodsector is het van groot belang om te werken in een hygiënische omgeving, die snel en grondig gereinigd kan worden. Cleanbuild is gespecialiseerd in hoogwaardige kunststof panelen voor hygiënische wanden en plafonds. Zeker voor dit soort wasruimtes zijn Cleanpanel kunststof panelen een mooi én praktisch product.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.