Kunststof scheidingswand Foodjet

Voor het bedrijf FoodJet uit Nijmegen – een toonaangevend technologisch bedrijf in voedselprintmachines voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie – maakte ons montageteam een praktische wasruimte in een bestaande hal. Het bedrijf gebruikt de wasruimte om nieuwe voedselprintmachines te reinigen, voordat ze worden opgeleverd aan de klant.

Een grote ruimte snel herindelen
Het Cleanbuild montageteam bouwde de wasruimte in de bestaande hal. Hiervoor plaatsten we een scheidingswand van kunststof panelen. Het Cleanpanel wandsysteem is hiervoor erg handig: het kliksysteem maakt de panelen goed hanteerbaar en snel te plaatsen. Zo kunnen grote ruimtes gemakkelijk in meerdere ruimtes worden verdeeld.

Stalen dragers en liggers op kleur
Bij dit project leverden we ook stalen dragers en liggers, die de scheidingswand ondersteunen. Om aan te sluiten bij de bestaande staalconstructie, leverden we de dragers en liggers in dezelfde blauwe kleur.

Spatwaterdicht en hygiënisch
Voor bedrijven in de foodsector is het van groot belang om te werken in een hygiënische omgeving, die snel en grondig gereinigd kan worden. Cleanbuild is gespecialiseerd in hoogwaardige kunststof panelen voor hygiënische wanden en plafonds. Zeker voor dit soort wasruimtes zijn Cleanpanel kunststof panelen een mooi én praktisch product.

Voordelen Cleanpanel panelen:

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Hygiënisch
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen
  • Slag- en slijtvast
  • Leverbaar in elke gewenste projectafmeting
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • Geschikt voor het bouwen van losstaande (voorzet)wanden

 

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies