Als vanouds was Cleanbuild aanwezig bij de vakbeurs Autotechnica in Brussel. Tijdens dit evenement worden de nieuwste innovaties in de automotive industrie gepresenteerd. De meest recente ontwikkelingen in de carwash sector mogen daar natuurlijk niet ontbreken! Cleanbuild presenteerde tijdens deze beurs ons nieuwste product: Cleanbuild reclamepanelen.

Carwashnieuws publiceerde een mooie reportage over het carwashgedeelte van de Autotechnica. Cleanbuild accountmanager Nick Elbertsen vertelt aan hen over onze geprinte panelen.

“Het kan voor extra beleving zorgen in de wasstraat. Je kunt een klassieke uitstraling creëren door er tegeltjes op te printen. Dan heb je wel de look, maar geen last van vieze voegen. Aan de andere kant kan ook bijvoorbeeld een logo op de muur geprint worden, de mogelijkheden zijn vrij divers.”

Reclamepaneel aanvragen

Niet de gelegenheid gehad om onze reclamepanelen tijdens de beurs te bekijken? Geen probleem; we kunnen u ook een demopaneel toesturen! Klik op de onderstaande link om direct een monster aan te vragen.

Vraag een reclamepaneel aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.