Wanden Truckwash Rijnsburg

In Truckwash Rijnsburg kunnen ze flink aan de bak: de wandbekleding is er in ieder geval klaar voor. De lange, hoge wanden zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen in de kleur wit. Een logische keuze: kunststof panelen zijn eenvoudig te reinigen en ze zijn absoluut bestand tegen grote hoeveelheden water en schoonmaakmiddelen.

Een truckwash heeft hoge wanden. Voor Cleanbuild is dat geen probleem: onze panelen worden op projectmaat geproduceerd en direct in de juiste lengte geleverd. In Rijnsburg zijn de lange wanden en één korte wand van kunststof panelen voorzien. In de korte wand zijn daarnaast twee Cleandoor kunststof deuren geplaatst: één schuifdeur en één draaideur met glas. Hierdoor zijn de technische ruimte en de kantine gemakkelijk te bereiken en professioneel afgesloten.

Waarom kunststof panelen voor truckwashes?

In een truckwash is het van groot belang dat de wandbekleding makkelijk schoon te maken is. De wanden zijn hoog en bij het wassen van de vrachtwagens spat er veel vuil water en schoonmaakmiddel tegenaan. De kunststof wandpanelen van Cleanbuild zijn eenvoudig schoon te spuiten. Daarnaast corroderen ze niet, zodat er ook geen vuil achter kan blijven in kleine beschadigingen aan het oppervlak van het paneel.

Wat ook een voordeel is, is dat de panelen uv-bestendig zijn. Bij een truckwash staat meestal niet de hele wand bloot aan zonlicht, maar alleen de panelen naast de deur. Dankzij de uv-bestendigheid blijft de witte kleur van de panelen behouden, ook bij de delen die zonlicht vangen.

De laatste reden waarom veel truckwash ondernemers kiezen voor Cleanpanel, is de robuustheid van het product. Het kunststof, hard-PVC, is slag- en stootvast. Met andere woorden: de wandbekleding kan wel tegen een stootje. In een truckwash, waar de hele dag zwaar verkeer in- en uitrijdt, is dat wel zo praktisch.

Lees meer over onze producten voor truckwashes.

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies