Renovatie wasstraat Shell Leeuwarden

Bij Shell in Leeuwarden renoveerden wij de roll-over wasstraat met Cleanpanel panelen. De kunststof panelen werden direct tegen de oude tegelwand geplaatst, waardoor de montage snel verliep.

Passen en meten

In roll-over wasstraten is meestal weinig ruimte. Zo ook bij het project in Leeuwarden, waar we slim moesten omgaan met de beschikbare ruimte. Om te zorgen dat de machine goed zijn werk kan doen, is de witte Cleandoor schuifdeur achter de wandpanelen geplaatst. De deuren schuiven nu langs de achterzijde van de panelen, in plaats van ervoor, waarmee weer wat ruimte is bespaard.

Monteren over oude tegelwand

Bij roll-over renovaties komt het vaker voor dat Cleanpanel kunststof panelen tegen de oude tegels worden gemonteerd. Hierdoor het is niet nodig om de oude wandtegels te verwijderen, wat tijd bespaart. En tijd is geld in de carwash wereld: hoe sneller de carwash na de renovatie weer open kan, hoe beter. Cleanpanel kunststof panelen zijn bovendien heel eenvoudig te plaatsen. Dankzij een kliksysteem met rubberen afdichting kunnen de wandpanelen gemakkelijk aan elkaar worden geklikt.

Helemaal handig: wij kunnen naast levering van de producten ook de montage op ons nemen. Ons ervaren montageteam verzorgt de installatie van onze panelen, deuren en ramen professioneel en snel.

Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghini…onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive, Cleanbuild verzorgde de levering van Cleanpanel panelen en een
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Renovatie wasstraat Shell Huizen

Afgelopen najaar heeft Cleanbuild de Shell wasstraat in Huizen van nieuwe wanden voorzien. Ons montageteam heeft over de bestaande sandwichpanelen nieuwe Cleanpanel panelen gemonteerd, wat
Shell-150x150

Wasstraat Mercedes Wensink Emmen

Van opslaghal tot wasstraat – voor Mercedes Wensink Emmen verbouwde ons montageteam de bestaande hal tot carwash met een technische ruimte.
wensink-autogroep

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies