Renovatie wasstraat Shell Leeuwarden

Bij Shell in Leeuwarden renoveerden wij de roll-over wasstraat met Cleanpanel panelen. De kunststof panelen werden direct tegen de oude tegelwand geplaatst, waardoor de montage snel verliep.

Passen en meten

In roll-over wasstraten is meestal weinig ruimte. Zo ook bij het project in Leeuwarden, waar we slim moesten omgaan met de beschikbare ruimte. Om te zorgen dat de machine goed zijn werk kan doen, is de witte Cleandoor schuifdeur achter de wandpanelen geplaatst. De deuren schuiven nu langs de achterzijde van de panelen, in plaats van ervoor, waarmee weer wat ruimte is bespaard.

Monteren over oude tegelwand

Bij roll-over renovaties komt het vaker voor dat Cleanpanel kunststof panelen tegen de oude tegels worden gemonteerd. Hierdoor het is niet nodig om de oude wandtegels te verwijderen, wat tijd bespaart. En tijd is geld in de carwash wereld: hoe sneller de carwash na de renovatie weer open kan, hoe beter. Cleanpanel kunststof panelen zijn bovendien heel eenvoudig te plaatsen. Dankzij een kliksysteem met rubberen afdichting kunnen de wandpanelen gemakkelijk aan elkaar worden geklikt.

Helemaal handig: wij kunnen naast levering van de producten ook de montage op ons nemen. Ons ervaren montageteam verzorgt de installatie van onze panelen, deuren en ramen professioneel en snel.

Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. Met hygiënische wandbekleding van Cleanbuild.
logo best

Nieuwe carwash met staalconstructie Wensink Groningen

Leeg pand ombouwen tot carwash? Cleanbuild is niet alleen gespecialiseerd in hygiënische wandbekleding, maar kan ook de staalconstructie realiseren. Super efficiënt; de wanden kunnen
Cleanbuild logo wensink groningen

Renovatie wasstraat Diepenheim

Een grondige renovatie bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim: gloednieuwe wandbekleding én een wachtruimte gerealiseerd met Cleanpanel panelen.
Logo neplenbroek

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies