beeld-home

Renovatie wasstraat Shell Leeuwarden

Bij Shell in Leeuwarden renoveerden wij de roll-over wasstraat met Cleanpanel panelen. De kunststof panelen werden direct tegen de oude tegelwand geplaatst, waardoor de montage snel verliep.

Passen en meten

In roll-over wasstraten is meestal weinig ruimte. Zo ook bij het project in Leeuwarden, waar we slim moesten omgaan met de beschikbare ruimte. Om te zorgen dat de machine goed zijn werk kan doen, is de witte Cleandoor schuifdeur achter de wandpanelen geplaatst. De deuren schuiven nu langs de achterzijde van de panelen, in plaats van ervoor, waarmee weer wat ruimte is bespaard.

Monteren over oude tegelwand

Bij roll-over renovaties komt het vaker voor dat Cleanpanel kunststof panelen tegen de oude tegels worden gemonteerd. Hierdoor het is niet nodig om de oude wandtegels te verwijderen, wat tijd bespaart. En tijd is geld in de carwash wereld: hoe sneller de carwash na de renovatie weer open kan, hoe beter. Cleanpanel kunststof panelen zijn bovendien heel eenvoudig te plaatsen. Dankzij een kliksysteem met rubberen afdichting kunnen de wandpanelen gemakkelijk aan elkaar worden geklikt.

Helemaal handig: wij kunnen naast levering van de producten ook de montage op ons nemen. Ons ervaren montageteam verzorgt de installatie van onze panelen, deuren en ramen professioneel en snel.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.