Renovatie vries- en koelcel panelen Good Life Foods

Koelcelpanelen voor de voedingsindustrie moeten aan veel voorwaarden voldoen. Zo moet de binnenbekleding van vriesruimtes niet alleen zeer hygiënisch zijn, maar ook tegen extreme temperatuurswisselingen kunnen. Goodlife Foods, voorheen bekend als Izico Food Group, koos voor Cleanpanel kunststof panelen om de vriesruimte in hun Katwijkse productielocatie te renoveren. Tot grote tevredenheid van de klant: Cleanpanel doet uitstekend dienst als hoogwaardig vries- en koelcelpaneel.

Wand- en plafondbekleding in vriescel

Goodlife Foods, voorheen bekend als Izico Food Group, is één van de grootste producten van diepvriessnacks op de Europese markt. In Katwijk staat een grote productielocatie, waar loempia’s worden geproduceerd en verpakt. Voordat de snacks de verpakking in gaan, worden ze ingevroren tot een temperatuur van maar liefst -45 graden Celsius. De wand- en plafondbekleding in de vriesruimte moet daarom bestand zijn tegen extreem lage temperaturen. 

En dat niet alleen. Eens per week gaan de spiraalvriezers uit en wordt de temperatuur in de vriescel teruggebracht naar +20 graden Celsius. Bij deze temperatuur worden de kunststof koelcelpanelen grondig gereinigd. De witte Cleanpanel panelen kunnen deze temperatuurswisselingen zonder problemen doorstaan en zijn – ook na een weekje vrieskou – heel gemakkelijk te reinigen. 

Koelcel renoveren

Bij de renovatie van de vriescel zijn de Cleanpanel kunststof panelen als voorzetwand gemonteerd tegen de oude wandbekleding van stalen sandwichplaten. Hierdoor verliep de montage zeer snel, zodat de vriesruimte maar korte tijd buiten gebruik was. Ook het plafond is opnieuw bekleed. Met de nieuwe, kunststof koelcel panelen is de vriesruimte weer makkelijk te reinigen en kan hij weer jarenlang mee.

Meer weten over Cleanpanel kunststof panelen?

Neem dan contact met ons op, onze deskundige adviseurs helpen u graag!

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies