Renovatie vries- en koelcel panelen Good Life Foods

Koelcelpanelen voor de voedingsindustrie moeten aan veel voorwaarden voldoen. Zo moet de binnenbekleding van vriesruimtes niet alleen zeer hygiënisch zijn, maar ook tegen extreme temperatuurswisselingen kunnen. Goodlife Foods, voorheen bekend als Izico Food Group, koos voor Cleanpanel kunststof panelen om de vriesruimte in hun Katwijkse productielocatie te renoveren. Tot grote tevredenheid van de klant: Cleanpanel doet uitstekend dienst als hoogwaardig vries- en koelcelpaneel.

Wand- en plafondbekleding in vriescel

Goodlife Foods, voorheen bekend als Izico Food Group, is één van de grootste producten van diepvriessnacks op de Europese markt. In Katwijk staat een grote productielocatie, waar loempia’s worden geproduceerd en verpakt. Voordat de snacks de verpakking in gaan, worden ze ingevroren tot een temperatuur van maar liefst -45 graden Celsius. De wand- en plafondbekleding in de vriesruimte moet daarom bestand zijn tegen extreem lage temperaturen. 

En dat niet alleen. Eens per week gaan de spiraalvriezers uit en wordt de temperatuur in de vriescel teruggebracht naar +20 graden Celsius. Bij deze temperatuur worden de kunststof koelcelpanelen grondig gereinigd. De witte Cleanpanel panelen kunnen deze temperatuurswisselingen zonder problemen doorstaan en zijn – ook na een weekje vrieskou – heel gemakkelijk te reinigen. 

Koelcel renoveren

Bij de renovatie van de vriescel zijn de Cleanpanel kunststof panelen als voorzetwand gemonteerd tegen de oude wandbekleding van stalen sandwichplaten. Hierdoor verliep de montage zeer snel, zodat de vriesruimte maar korte tijd buiten gebruik was. Ook het plafond is opnieuw bekleed. Met de nieuwe, kunststof koelcel panelen is de vriesruimte weer makkelijk te reinigen en kan hij weer jarenlang mee.

Meer weten over Cleanpanel kunststof panelen?

Neem dan contact met ons op, onze deskundige adviseurs helpen u graag!

Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. Met hygiënische wandbekleding van Cleanbuild.
logo best

Nieuwe carwash met staalconstructie Wensink Groningen

Leeg pand ombouwen tot carwash? Cleanbuild is niet alleen gespecialiseerd in hygiënische wandbekleding, maar kan ook de staalconstructie realiseren. Super efficiënt; de wanden kunnen
Cleanbuild logo wensink groningen

Renovatie wasstraat Diepenheim

Een grondige renovatie bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim: gloednieuwe wandbekleding én een wachtruimte gerealiseerd met Cleanpanel panelen.
Logo neplenbroek

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies