beeld-home

Nieuwe wandbekleding kaasmakerij De Eekhoeve

Cleanpanel toegepast voor wandbekleding kaasmakerij De Eekhoeve

In de sfeervolle Landwinkel van zorgboerderij De Eekhoeve in Veenendaal vind je een ruim aanbod van ambachtelijke boerenkazen. De kazen worden met zorg gemaakt in de eigen kaasmakerij, waarbij zorgvuldig met de hygiëne-eisen wordt omgegaan. Ook de binnenbekleding van de kaasmakerij is een belangrijk onderdeel van de HACCP-normen. Cleanbuild leverde in Veenendaal een compleet pakket van hygiënische afbouwmaterialen, die bijdragen aan een optimaal hygiënische werkomgeving.

Onderhoudsvriendelijke wandbekleding kaasmakerij

De wanden van de kaasmakerij zijn bekleed met ons kunststof Cleanpanel paneel in de kleur wit. Een goede keuze; Cleanpanel panelen hebben een super glad oppervlak, waardoor vuil er gemakkelijk vanaf kan worden gespoten. Met een mild sopje en voldoende water is het reinigen van de wandbekleding zo gebeurd. Bovendien corroderen de panelen vrijwel niet, waardoor de kaasmakerij langdurig plezier heeft van onderhoudsvriendelijke en hygiënische wanden.

De helder witte panelen geven de ruimtes, in combinatie met daglicht, een frisse uitstraling. Dat is nog eens prettig werken!

Strakke aansluiting op kunststof kozijnen

In de kaasmakerij van De Eekhoeve leverden we niet alleen onze panelen, maar ook Cleanwindow kunststof kozijnen en Cleandoor kunststof deuren. Dat is handig: onze verschillende bouwproducten zijn nauw op elkaar afgestemd. Hierdoor is de montage veel makkelijker en sluiten de kozijnen en deuren netjes aan op de panelen. Dit geeft een strak en hygiënisch resultaat, waarmee vuil nauwelijks de kans krijgt om te hechten.

Afwerking met kunststof profielen

De Cleanpanel panelen zijn afgewerkt met Cleanprofile kunststof profielen, zodat ze strak aansluiten op de vloer. Ook de aansluiting van de kozijnen en deuren is met behulp van goedpassende profielen gerealiseerd. De ramen in de buitenmuur zijn gemonteerd met een vensterbankprofiel. Dat is een efficiënte en hygiënische oplossing voor het maken van vensterbanken.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.