Nieuwe wandbekleding kaasmakerij De Eekhoeve

Cleanpanel toegepast voor wandbekleding kaasmakerij De Eekhoeve

In de sfeervolle Landwinkel van zorgboerderij De Eekhoeve in Veenendaal vind je een ruim aanbod van ambachtelijke boerenkazen. De kazen worden met zorg gemaakt in de eigen kaasmakerij, waarbij zorgvuldig met de hygiëne-eisen wordt omgegaan. Ook de binnenbekleding van de kaasmakerij is een belangrijk onderdeel van de HACCP-normen. Cleanbuild leverde in Veenendaal een compleet pakket van hygiënische afbouwmaterialen, die bijdragen aan een optimaal hygiënische werkomgeving.

Onderhoudsvriendelijke wandbekleding kaasmakerij

De wanden van de kaasmakerij zijn bekleed met ons kunststof Cleanpanel paneel in de kleur wit. Een goede keuze; Cleanpanel panelen hebben een super glad oppervlak, waardoor vuil er gemakkelijk vanaf kan worden gespoten. Met een mild sopje en voldoende water is het reinigen van de wandbekleding zo gebeurd. Bovendien corroderen de panelen vrijwel niet, waardoor de kaasmakerij langdurig plezier heeft van onderhoudsvriendelijke en hygiënische wanden.

De helder witte panelen geven de ruimtes, in combinatie met daglicht, een frisse uitstraling. Dat is nog eens prettig werken!

Strakke aansluiting op kunststof kozijnen

In de kaasmakerij van De Eekhoeve leverden we niet alleen onze panelen, maar ook Cleanwindow kunststof kozijnen en Cleandoor kunststof deuren. Dat is handig: onze verschillende bouwproducten zijn nauw op elkaar afgestemd. Hierdoor is de montage veel makkelijker en sluiten de kozijnen en deuren netjes aan op de panelen. Dit geeft een strak en hygiënisch resultaat, waarmee vuil nauwelijks de kans krijgt om te hechten.

Afwerking met kunststof profielen

De Cleanpanel panelen zijn afgewerkt met Cleanprofile kunststof profielen, zodat ze strak aansluiten op de vloer. Ook de aansluiting van de kozijnen en deuren is met behulp van goedpassende profielen gerealiseerd. De ramen in de buitenmuur zijn gemonteerd met een vensterbankprofiel. Dat is een efficiënte en hygiënische oplossing voor het maken van vensterbanken.

Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghini…onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive, Cleanbuild verzorgde de levering van Cleanpanel panelen en een
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Renovatie wasstraat Shell Huizen

Afgelopen najaar heeft Cleanbuild de Shell wasstraat in Huizen van nieuwe wanden voorzien. Ons montageteam heeft over de bestaande sandwichpanelen nieuwe Cleanpanel panelen gemonteerd, wat
Shell-150x150

Wasstraat Mercedes Wensink Emmen

Van opslaghal tot wasstraat – voor Mercedes Wensink Emmen verbouwde ons montageteam de bestaande hal tot carwash met een technische ruimte.
wensink-autogroep

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies