Nieuwbouw wasstraat Van Leeuwen Car Cosmetics

Wasstraat in een oude showroom

Voor Van Leeuwen Car Cosmetics in Dordrecht kregen wij samen met Huijbregts Floorsystems en Eenzet Carwash de uitdagende opdracht om een wasstraat te creëren in een bijzonder bedrijfspand.

Van Leeuwen Car Cosmetics is gespecialiseerd in reparaties, coating en wrapping van auto’s. Zij zijn gevestigd in een bedrijfspand welke van oorsprong een showroom is geweest. Door de groei van het bedrijf hadden zij de wens om uit te breiden met een inpandige wasstraat. Cleanpanel bleek hier de ideale oplossing!

Naast een nieuwe rollover wasstraat en een betonnen vloer is de aparte inpandige wasstraat gecreëerd van maar liefst 150 m2 aan kunststof panelen voor de wanden en plafonds en een gladde, witte kunststof deur met een RVS kozijn.

Met het supergladde wandsysteem van Cleanbuild en de kunststof deur, wordt de natte ruimte gescheiden van de overige werkplaatsen, zo behoudt het bedrijfspand een aangenaam binnenklimaat zonder vochtige plekken, schimmelvorming of last van geurtjes.

De nieuwe wasruimte is door de gebruikte materialen zeer duurzaam en eenvoudig en snel te reinigen, zodat het in no time weer operationeel is en nog jarenlang meegaat.

Kan jouw carwash ook een opfrisbeurt gebruiken?
Of wil je meer informatie over onze kunststof wand- en plafondsysteem? Onze deskundige adviseurs geven je graag vrijblijvend advies. Neem contact op.

Fotoreportage
Volg de voortgang van de renovatie via onderstaand fotoreportage.

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies