beeld-home

Nieuwbouw wasstraat Van Leeuwen Car Cosmetics

Wasstraat in een oude showroom

Voor Van Leeuwen Car Cosmetics in Dordrecht kregen wij samen met Huijbregts Floorsystems en Eenzet Carwash de uitdagende opdracht om een wasstraat te creëren in een bijzonder bedrijfspand.

Van Leeuwen Car Cosmetics is gespecialiseerd in reparaties, coating en wrapping van auto’s. Zij zijn gevestigd in een bedrijfspand welke van oorsprong een showroom is geweest. Door de groei van het bedrijf hadden zij de wens om uit te breiden met een inpandige wasstraat. Cleanpanel bleek hier de ideale oplossing!

Naast een nieuwe rollover wasstraat en een betonnen vloer is de aparte inpandige wasstraat gecreëerd van maar liefst 150 m2 aan kunststof panelen voor de wanden en plafonds en een gladde, witte kunststof deur met een RVS kozijn.

Met het supergladde wandsysteem van Cleanbuild en de kunststof deur, wordt de natte ruimte gescheiden van de overige werkplaatsen, zo behoudt het bedrijfspand een aangenaam binnenklimaat zonder vochtige plekken, schimmelvorming of last van geurtjes.

De nieuwe wasruimte is door de gebruikte materialen zeer duurzaam en eenvoudig en snel te reinigen, zodat het in no time weer operationeel is en nog jarenlang meegaat.

Kan jouw carwash ook een opfrisbeurt gebruiken?
Of wil je meer informatie over onze kunststof wand- en plafondsysteem? Onze deskundige adviseurs geven je graag vrijblijvend advies. Neem contact op.

Fotoreportage
Volg de voortgang van de renovatie via onderstaand fotoreportage.

Nieuwbouw wasstraat Van Leeuwen Car Cosmetics

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.