beeld-home

Nieuwbouw roll-over wasstraat Vakgarage Erik Wijtten

Vakgarage Erik Wijtten in Gennep biedt zijn klanten sinds kort een extra dienst aan met een gloednieuwe roll-over carwash bij de garage. In de nieuwbouw carwash zijn Cleanpanel kunststof panelen toegepast voor de bekleding van de wanden.

De carwash is gerealiseerd in een bestaande ruimte, die als opslag werd gebruikt. Na een flinke verbouwing dient deze ruimte nu een veel nuttiger doel: auto’s wassen. Zo heeft de garagehouder slim gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het bestaande pand om een nieuwe autowasstraat aan te leggen.

Cleanpanel kunststof panelen lenen zich uitstekend voor dit soort nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij een bestaande ruimte wordt ‘omgetoverd’ tot carwash. De panelen kunnen eenvoudig tegen de bestaande wandbekleding worden gemonteerd, waardoor die heel snel en makkelijk weggewerkt kan worden. Dat bespaart veel tijd: de oude tegels hoeven niet eerst gebikt te worden. Het Cleanpanel wandsysteem heeft een handige klikverbinding met rubberen afdichting, waardoor de wandbekleding eenvoudig aan elkaar geklikt kan worden en er een waterdichte verbinding ontstaat.

Nieuwbouw roll-over wasstraat Vakgarage Erik Wijtten door cleanbuild projecten

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.