Nieuwbouw roll-over wasstraat Vakgarage Erik Wijtten

Vakgarage Erik Wijtten in Gennep biedt zijn klanten sinds kort een extra dienst aan met een gloednieuwe roll-over carwash bij de garage. In de nieuwbouw carwash zijn Cleanpanel kunststof panelen toegepast voor de bekleding van de wanden.

De carwash is gerealiseerd in een bestaande ruimte, die als opslag werd gebruikt. Na een flinke verbouwing dient deze ruimte nu een veel nuttiger doel: auto’s wassen. Zo heeft de garagehouder slim gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het bestaande pand om een nieuwe autowasstraat aan te leggen.

Cleanpanel kunststof panelen lenen zich uitstekend voor dit soort nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij een bestaande ruimte wordt ‘omgetoverd’ tot carwash. De panelen kunnen eenvoudig tegen de bestaande wandbekleding worden gemonteerd, waardoor die heel snel en makkelijk weggewerkt kan worden. Dat bespaart veel tijd: de oude tegels hoeven niet eerst gebikt te worden. Het Cleanpanel wandsysteem heeft een handige klikverbinding met rubberen afdichting, waardoor de wandbekleding eenvoudig aan elkaar geklikt kan worden en er een waterdichte verbinding ontstaat.

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies