Nieuwbouw roll-over wasstraat Vakgarage Erik Wijtten

Vakgarage Erik Wijtten in Gennep biedt zijn klanten sinds kort een extra dienst aan met een gloednieuwe roll-over carwash bij de garage. In de nieuwbouw carwash zijn Cleanpanel kunststof panelen toegepast voor de bekleding van de wanden.

De carwash is gerealiseerd in een bestaande ruimte, die als opslag werd gebruikt. Na een flinke verbouwing dient deze ruimte nu een veel nuttiger doel: auto’s wassen. Zo heeft de garagehouder slim gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het bestaande pand om een nieuwe autowasstraat aan te leggen.

Cleanpanel kunststof panelen lenen zich uitstekend voor dit soort nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij een bestaande ruimte wordt ‘omgetoverd’ tot carwash. De panelen kunnen eenvoudig tegen de bestaande wandbekleding worden gemonteerd, waardoor die heel snel en makkelijk weggewerkt kan worden. Dat bespaart veel tijd: de oude tegels hoeven niet eerst gebikt te worden. Het Cleanpanel wandsysteem heeft een handige klikverbinding met rubberen afdichting, waardoor de wandbekleding eenvoudig aan elkaar geklikt kan worden en er een waterdichte verbinding ontstaat.

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies