Nieuwbouw roll-over wasstraat Vakgarage Erik Wijtten

Vakgarage Erik Wijtten in Gennep biedt zijn klanten sinds kort een extra dienst aan met een gloednieuwe roll-over carwash bij de garage. In de nieuwbouw carwash zijn Cleanpanel kunststof panelen toegepast voor de bekleding van de wanden.

De carwash is gerealiseerd in een bestaande ruimte, die als opslag werd gebruikt. Na een flinke verbouwing dient deze ruimte nu een veel nuttiger doel: auto’s wassen. Zo heeft de garagehouder slim gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het bestaande pand om een nieuwe autowasstraat aan te leggen.

Cleanpanel kunststof panelen lenen zich uitstekend voor dit soort nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij een bestaande ruimte wordt ‘omgetoverd’ tot carwash. De panelen kunnen eenvoudig tegen de bestaande wandbekleding worden gemonteerd, waardoor die heel snel en makkelijk weggewerkt kan worden. Dat bespaart veel tijd: de oude tegels hoeven niet eerst gebikt te worden. Het Cleanpanel wandsysteem heeft een handige klikverbinding met rubberen afdichting, waardoor de wandbekleding eenvoudig aan elkaar geklikt kan worden en er een waterdichte verbinding ontstaat.

Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. Met hygiënische wandbekleding van Cleanbuild.
logo best

Nieuwe carwash met staalconstructie Wensink Groningen

Leeg pand ombouwen tot carwash? Cleanbuild is niet alleen gespecialiseerd in hygiënische wandbekleding, maar kan ook de staalconstructie realiseren. Super efficiënt; de wanden kunnen
Cleanbuild logo wensink groningen

Renovatie wasstraat Diepenheim

Een grondige renovatie bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim: gloednieuwe wandbekleding én een wachtruimte gerealiseerd met Cleanpanel panelen.
Logo neplenbroek

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies