beeld-home

Nieuwbouw kettingwasstraat Coppus Carwash Venlo

Coppus Carwash is niet de eerste carwash in Venlo, maar wel de grootste en de duurzaamste. In een bestaand pand van 2100 m2 bouwde de ondernemer 19 overdekte stofzuigplaatsen en een 45 meter lange DICO kettingwasstraat. Het plafond en de lange wand naast de wasstraat zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen. Naast de levering verzorgde ons team ook de montage in Venlo.

Kwaliteit in kettingwasstraat

Bij een grote wasgelegenheid als Coppus Carwash draait alles om kwaliteit, snelheid en doeltreffend werken. Zo koos de ondernemer voor een lange kettingwasstraat, die voorspuiten overbodig maakt. Dit vergroot de capaciteit van de wasstraat, die non-stop kan blijven wassen.

In een wasgelegenheid als deze wordt de wand- en plafondbekleding continu blootgesteld aan water en schoonmaakmiddelen. Dat vraagt om een materiaalsoort die bestand is tegen hoge belasting. Kunststof (hard PVC) is dan een uitstekende keuze. Cleanpanel kunststof panelen zijn bestand tegen veelvoorkomende chemicaliën en zijn vrij van corrosie. Ook bij intensief gebruik blijven de wanden zeer lange tijd mooi, glad en gemakkelijk schoon te maken. De carwash eigenaar heeft zo minimaal onderhoud en maximaal gebruiksgemak.

Duurzame carwash

Bij de ontwikkeling van de wasstraat koos de ondernemer ook voor duurzaamheid. Zo wordt het water via verschillende putten afgevoerd, behandeld en hergebruikt voor wassingen. Ook wordt er gewassen met biologisch afbreekbare chemicaliën. De Cleanpanel kunststof panelen dragen eveneens bij aan een toekomstbestendige carwash. Het materiaal heeft een zeer lange levensduur en is recyclebaar. Daarnaast is er bij de montage van Cleanpanel een minimum aan restafval, doordat de panelen direct op de juiste lengtemaat worden geproduceerd.

Is Cleanpanel ook iets voor uw bouwproject?
Neem contact met ons op voor meer informatie, onze deskundige adviseurs helpen u graag.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.