beeld-home

Hygiënische wanden en plafonds in testlocatie TiNDLE

In ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt, spreekt het belang van hygiëne voor zich. Voor de nieuwe test- en ontwikkelingslocatie van Next Gen Foods bekleedde Cleanbuild daarom de wanden en plafonds met hygiënische Cleanpanel panelen.

Next Gen Foods ontwikkelt plantaardige kip, TiNDLE. De nieuw beklede locatie in Nederland wordt gebruikt voor het testen en ontwikkelen van plantaardige vleesvervangers. De productielocatie heeft zeer hoge wanden; iets waar Cleanpanel uitstekend bij past. De kunststof panelen worden namelijk op lengte geproduceerd, waardoor grote hoogtes geen enkel probleem zijn. Het kliksysteem tussen de panelen zorgt voor een sterke verbinding en voor een hygiënische afsluiting.

Wandbekleding in huurpand

De testlocatie bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw, waar Next Gen Foods een ruimte huurt. Het voordeel van Cleanpanel panelen in huurpanden is dat de panelen gemakkelijk voor de bestaande wanden kunnen worden gemonteerd. Zo kunnen wanden en plafonds eenvoudig worden voorzien van hygiënische bekleding, zonder dat er een grootschalige verbouwing nodig is.

Begeleiding van A tot Z

Bij dit project plaatste ons montageteam ook een Cleandoor kunststof deur. Deze deuren sluiten mooi aan op het Cleanpanel panelensysteem en zijn net zo gemakkelijk schoon te houden. Onze monteurs werkten de wanden en het plafond netjes af met de bijbehorende kunststof profielen. Zo zorgen we graag voor een totaaloplossing: productie, levering & montage perfect geregeld.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.