Hygiënische wanden en plafonds in testlocatie TiNDLE

In ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt, spreekt het belang van hygiëne voor zich. Voor de nieuwe test- en ontwikkelingslocatie van Next Gen Foods bekleedde Cleanbuild daarom de wanden en plafonds met hygiënische Cleanpanel panelen.

Next Gen Foods ontwikkelt plantaardige kip, TiNDLE. De nieuw beklede locatie in Nederland wordt gebruikt voor het testen en ontwikkelen van plantaardige vleesvervangers. De productielocatie heeft zeer hoge wanden; iets waar Cleanpanel uitstekend bij past. De kunststof panelen worden namelijk op lengte geproduceerd, waardoor grote hoogtes geen enkel probleem zijn. Het kliksysteem tussen de panelen zorgt voor een sterke verbinding en voor een hygiënische afsluiting.

Wandbekleding in huurpand

De testlocatie bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw, waar Next Gen Foods een ruimte huurt. Het voordeel van Cleanpanel panelen in huurpanden is dat de panelen gemakkelijk voor de bestaande wanden kunnen worden gemonteerd. Zo kunnen wanden en plafonds eenvoudig worden voorzien van hygiënische bekleding, zonder dat er een grootschalige verbouwing nodig is.

Begeleiding van A tot Z

Bij dit project plaatste ons montageteam ook een Cleandoor kunststof deur. Deze deuren sluiten mooi aan op het Cleanpanel panelensysteem en zijn net zo gemakkelijk schoon te houden. Onze monteurs werkten de wanden en het plafond netjes af met de bijbehorende kunststof profielen. Zo zorgen we graag voor een totaaloplossing: productie, levering & montage perfect geregeld.

Wasruimte voor Camperstalling

In Sevenum heeft ons montageteam onlangs de wanden, het plafond en de Cleandoor deuren gemonteerd voor een camperstalling. In deze ruimte, welke tevens dienst

Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

In Nijkerk bouwde infraspecialist Smink Infra een nieuw pand dat wordt verhuurd aan een leasemaatschappij. Voor de oplevering van hun auto’s heeft de leasemaatschappij
Logo smink infra

Nieuwe wanden & plafonds Royal 55 Carwash Sint-Truiden

De wasstraat van Royal 55 Carwash in het Belgische Sint-Truiden in onlangs helemaal vernieuwd. De wanden en plafonds zijn door Cleanbuild BV bekleed met
cropped-Cleanbuild-favicon-1-1.jpg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies