beeld-home

Hoge wanden wortelwasserij Topfresh

Voor wortelwasserij Topfresh plaatste Cleanbuild kunststof wandpanelen. Op lengte wel te verstaan; de wanden bestaan van vloer tot plafond uit één lang paneel. Zo zijn er geen naden in het midden van de wand, wat de hygiëne ten goede komt én een super strak resultaat geeft. Een ideale oplossing voor industriële scheidingswanden en truckwashes.

Door de uitzonderlijke lengte van de kunststof panelen was de montage een mooie uitdaging. Het montageteam van Cleanbuild klom in de hoogwerker en plaatste de panelen vakkundig. Onze monteurs hebben veel ervaring met Cleanpanel, waardoor ze op locatie kunnen bepalen hoe de panelen het beste worden geïnstalleerd.

Bekijk de video van de montage:

Witte industriële scheidingswand van Cleanpanel kunststof panelen

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.