Cleandoor kunststof met beglazing

In de nieuwe wasstraat van OK Oliecentrale in Nieuw-Amsterdam is een Cleandoor kunststof deur toegepast met beglazing. Het deurprofiel is uitgevoerd met flens, waardoor het kozijn direct in de sparing gemonteerd kon worden.

Wat het glas betreft, zijn de mogelijkheden bij Cleandoor vrijwel eindeloos. Zo kunnen de deuren onder andere worden voorzien van:

 

  • Anti-kalkglas
  • Vuilafstotend glas
  • Foodsafe glas
  • Zon- en warmtewerend glas
  • HR++ diffuus glas
  • HR+++ glas
  • En talloze andere glastypes naar wens

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies