Cleandoor kunststof met beglazing

In de nieuwe wasstraat van OK Oliecentrale in Nieuw-Amsterdam is een Cleandoor kunststof deur toegepast met beglazing. Het deurprofiel is uitgevoerd met flens, waardoor het kozijn direct in de sparing gemonteerd kon worden.

Wat het glas betreft, zijn de mogelijkheden bij Cleandoor vrijwel eindeloos. Zo kunnen de deuren onder andere worden voorzien van:

 

  • Anti-kalkglas
  • Vuilafstotend glas
  • Foodsafe glas
  • Zon- en warmtewerend glas
  • HR++ diffuus glas
  • HR+++ glas
  • En talloze andere glastypes naar wens

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies