Brouwerij De Stulp in Renesse

Brouwerij gerealiseerd met kunststof panelen

Bar De Stulp is een begrip in Renesse. ’s Zomers zitten de terrassen afgeladen vol met toeristen die genieten van een drankje in de Nederlandse zon. Sinds kort kunnen klanten ook huisgemaakte bieren bestellen, gebrouwen in de eigen brouwerij! Met behulp van Cleanpanel panelen is een bestaande ruimte in het pand van de kroeg omgetoverd tot professionele bierbrouwerij.

Hygiënisch & onderhoudsarm

In de bierbrouwerij zijn grijze Cleanpanel kunststof panelen toegepast. Net als de witte variant zijn grijze Cleanpanel panelen hygiënisch en makkelijk te reinigen. Ideaal voor een bierbrouwerij, waar hygiëne topprioriteit heeft. Ook handig: de kunststof panelen corroderen niet en gaan heel lang mee. Goed voor tientallen jaren onderhoudsgemak!

Samen b(r)ouwen!

Voor de montage van de panelen was bij dit project sprake van een geoliede samenwerking. De ondernemers van De Stulp hadden al veel voorwerk verricht, door de wanden en de koof vooraf uit te vullen met houten regels. Bij het plaatsen van de panelen kregen ze assistentie van een ervaren Cleanbuild monteur, waardoor de wanden, plafonds en de koof binnen no time waren bekleed. De bierbrouwerij is er helemaal klaar voor!

Cleanbuild is actief als specialist van hygiënische wand- en plafondbekleding in de voedselindustrie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies