beeld-home

Brouwerij De Stulp in Renesse

Brouwerij gerealiseerd met kunststof panelen

Bar De Stulp is een begrip in Renesse. ’s Zomers zitten de terrassen afgeladen vol met toeristen die genieten van een drankje in de Nederlandse zon. Sinds kort kunnen klanten ook huisgemaakte bieren bestellen, gebrouwen in de eigen brouwerij! Met behulp van Cleanpanel panelen is een bestaande ruimte in het pand van de kroeg omgetoverd tot professionele bierbrouwerij.

Hygiënisch & onderhoudsarm

In de bierbrouwerij zijn grijze Cleanpanel kunststof panelen toegepast. Net als de witte variant zijn grijze Cleanpanel panelen hygiënisch en makkelijk te reinigen. Ideaal voor een bierbrouwerij, waar hygiëne topprioriteit heeft. Ook handig: de kunststof panelen corroderen niet en gaan heel lang mee. Goed voor tientallen jaren onderhoudsgemak!

Samen b(r)ouwen!

Voor de montage van de panelen was bij dit project sprake van een geoliede samenwerking. De ondernemers van De Stulp hadden al veel voorwerk verricht, door de wanden en de koof vooraf uit te vullen met houten regels. Bij het plaatsen van de panelen kregen ze assistentie van een ervaren Cleanbuild monteur, waardoor de wanden, plafonds en de koof binnen no time waren bekleed. De bierbrouwerij is er helemaal klaar voor!

Cleanbuild is actief als specialist van hygiënische wand- en plafondbekleding in de voedselindustrie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.