Brouwerij De Stulp in Renesse

Brouwerij gerealiseerd met kunststof panelen

Bar De Stulp is een begrip in Renesse. ’s Zomers zitten de terrassen afgeladen vol met toeristen die genieten van een drankje in de Nederlandse zon. Sinds kort kunnen klanten ook huisgemaakte bieren bestellen, gebrouwen in de eigen brouwerij! Met behulp van Cleanpanel panelen is een bestaande ruimte in het pand van de kroeg omgetoverd tot professionele bierbrouwerij.

Hygiënisch & onderhoudsarm

In de bierbrouwerij zijn grijze Cleanpanel kunststof panelen toegepast. Net als de witte variant zijn grijze Cleanpanel panelen hygiënisch en makkelijk te reinigen. Ideaal voor een bierbrouwerij, waar hygiëne topprioriteit heeft. Ook handig: de kunststof panelen corroderen niet en gaan heel lang mee. Goed voor tientallen jaren onderhoudsgemak!

Samen b(r)ouwen!

Voor de montage van de panelen was bij dit project sprake van een geoliede samenwerking. De ondernemers van De Stulp hadden al veel voorwerk verricht, door de wanden en de koof vooraf uit te vullen met houten regels. Bij het plaatsen van de panelen kregen ze assistentie van een ervaren Cleanbuild monteur, waardoor de wanden, plafonds en de koof binnen no time waren bekleed. De bierbrouwerij is er helemaal klaar voor!

Cleanbuild is actief als specialist van hygiënische wand- en plafondbekleding in de voedselindustrie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies