Interview – Beleving steeds belangrijker in carwash

Nieuw: Cleanpanel reclamepanelen

Sfeer creëren in de carwash met kunststof reclamepanelen

Iedere carwashondernemer weet: het oog wil ook wat. Een schone, blinkende wasstraat straalt professionaliteit uit en draagt bij aan de klanttevredenheid. Speciaal voor de carwash industrie ontwikkelde Cleanbuild BV het Cleanpanel paneel: kunststof wand- en plafondbekleding die makkelijk schoon te houden is. Sinds kort is het ook mogelijk de panelen te bedrukken met een fotoprint, waarmee een doorsnee wand tot eyecatcher wordt omgetoverd.

Beleving in de carwash

Ondernemers in de carwashindustrie zetten steeds vaker in op de klantbeleving. Daarbij speelt het interieur van de wasstraat een belangrijke rol. Nick Elbertsen, accountmanager bij Cleanbuild, ziet dat in de praktijk vaak voorbijkomen. “Onze Cleanpanel panelen zijn in eerste instantie ontwikkeld om hun praktische, hygiënische eigenschappen. Sterk, geen corrosie en makkelijk schoon te maken. Maar we horen steeds vaker dat ondernemers ook voor ons kiezen vanwege de heldere kleur en de strakke vormgeving van de panelen. Uitstraling wordt steeds belangrijker.” 

“Het onderhoudsgemak van Cleanpanel
en tegelijkertijd alle vrijheid qua vormgeving.  “

Met de nieuwe Cleanpanel reclamepanelen speelt Cleanbuild in op de vraag van ondernemers. Elbertsen: “Naast de witte en grijze Cleanpanel panelen willen we iets extra’s bieden aan de carwashondernemer. Met bedrukte panelen profiteer je van het onderhoudsgemak van Cleanpanel en heb je tegelijkertijd alle vrijheid wat vormgeving betreft.” Zo kunnen de geprinte panelen worden voorzien van logo’s en huisstijlen, maar ook van levensgrote sfeerfoto’s en reclame-uitingen.

Bestickerde en bedrukte panelen

Cleanbuild had al bestickerde panelen in het assortiment, die vaak worden toegepast voor tankstation luifels. Daar komen nu de geprinte panelen bij. Wat is het verschil? Elbertsen: “Bij de bedrukte panelen wordt de afbeelding tijdens de productie direct op de panelen geprint en afgewerkt met een flexibele laklaag. De panelen zijn dus in één keer klaar. Bij bestickering wordt de sticker pas na productie aangebracht op de panelen.”

Cleanpanel kunststof panelen zijn bestand tegen extreme weersinvloeden en veelvoorkomende chemicaliën, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast.

Bekijk de reclamepanelen tijdens de Carwash- & Tankstation Vakbeurs

Op 10 & 11 november is Cleanbuild aanwezig bij de Tankstation- & Carwash Vakbeurs in Houten. Hier is het mogelijk een demowand met reclamepanelen te bezichtingen. U bent van harte uitgenodigd om de stand van Cleanbuild te bezoeken, de adviseurs vertellen u graag meer over het product. 

Over de adviseur

Nick Elbertsen

 

Nick Elbertsen is accountmanager bij Cleanbuild BV. 

Meer informatie over Nick >

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies