beeld-home

Renovatie wasstraat Esso Schmilich

Een snelle oplossing met groots resultaat

Onlangs is de wasstraat van tankstation Esso Schmilich volledig gerenoveerd met Cleanbuild producten. Het resultaat: een geheel nieuwe en strakke uitstraling! Naast de levering van nieuwe kunststof wanden en een kunststof deur, hebben wij ook de montage verzorgd.

Bij de wasstraat zijn de originele tegelwanden vervangen door witte Cleanpanel panelen. Dit geeft niet alleen een frisse uitstraling, maar maakt de wasstraat ook een stuk gemakkelijker te onderhouden. Dankzij het gladde oppervlak van de wandpanelen is vuil eenvoudig te verwijderen. Bovendien zijn Cleanpanel panelen ongevoelig voor de meest voorkomende chemicaliën in schoonmaakmiddelen.

Geheel in lijn met het nieuwe, strakke uiterlijk is ook een witte Cleandoor kunststof deur in de ruimte geplaatst. Net als de Cleanpanel panelen is deze solide deur bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en is hij onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk. Dat geeft functionaliteit én uitstraling.

Is jouw carwash ook toe aan een metamorfose?
Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden

Renovatie roll-over wasstraat Appingedam, cleanpanel panelen cleanbuild, kunststof panelen
Renovatie wasstraat Esso Schmilich cleanbuild projecten, HPL panelen

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.