Renovatie wasstraat Esso Schmilich

Een snelle oplossing met groots resultaat

Onlangs is de wasstraat van tankstation Esso Schmilich volledig gerenoveerd met Cleanbuild producten. Het resultaat: een geheel nieuwe en strakke uitstraling! Naast de levering van nieuwe kunststof wanden en een kunststof deur, hebben wij ook de montage verzorgd.

Bij de wasstraat zijn de originele tegelwanden vervangen door witte Cleanpanel panelen. Dit geeft niet alleen een frisse uitstraling, maar maakt de wasstraat ook een stuk gemakkelijker te onderhouden. Dankzij het gladde oppervlak van de wandpanelen is vuil eenvoudig te verwijderen. Bovendien zijn Cleanpanel panelen ongevoelig voor de meest voorkomende chemicaliën in schoonmaakmiddelen.

Geheel in lijn met het nieuwe, strakke uiterlijk is ook een witte Cleandoor kunststof deur in de ruimte geplaatst. Net als de Cleanpanel panelen is deze solide deur bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en is hij onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk. Dat geeft functionaliteit én uitstraling.

Is jouw carwash ook toe aan een metamorfose?
Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden

Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. Met hygiënische wandbekleding van Cleanbuild.
logo best

Nieuwe carwash met staalconstructie Wensink Groningen

Leeg pand ombouwen tot carwash? Cleanbuild is niet alleen gespecialiseerd in hygiënische wandbekleding, maar kan ook de staalconstructie realiseren. Super efficiënt; de wanden kunnen
Cleanbuild logo wensink groningen

Renovatie wasstraat Diepenheim

Een grondige renovatie bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim: gloednieuwe wandbekleding én een wachtruimte gerealiseerd met Cleanpanel panelen.
Logo neplenbroek

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies