bierbrouwerij

BIERBROUWERIJ

Bierbrouwerijen vallen onder de voedselverwerkende bedrijven en moeten dus rekening houden met hygiënevereisten. Voor de veilige verwerking van levensmiddelen is een schone en goed reinigbare werkomgeving van groot belang. Met kunststof wanden, plafonds, deuren en ramen maken brouwerijen een goede start in het behalen van de hygiënenormen.

WAAROM CLEANBUILD VOOR UW BIERBROUWERIJ?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR BIERBROUWERIJEN

Of het nu gaat om grote, industriële brouwerijen of om de thuisbrouwerij; onze kunststof bouwproducten zijn een praktische keuze. Met een onderhoudsvriendelijke en duurzame inrichting bespaart u veel schoonmaaktijd. Daarnaast zijn onze kunststof panelen, deuren en ramen eenvoudig te monteren en gaan ze generaties lang mee.

GEREALISEERDE PROJECTEN IN BIERBROUWERIJEN

Cleanbuild hygiënische afbouwmaterialen worden regelmatig toegepast in brouwerijen en helpen om  aan de HACCP- of hygiënenormen te voldoen. De kunststof wand- en plafondbekleding is bijna naadloos te monteren en geeft een ruimte een strakke, frisse en moderne uitstraling.

Brouwerij De Stulp in Renesse

Bar De Stulp in Renesse heeft nu ook een eigen brouwerij. In een bestaande ruimte onder de kroeg is met hulp van Cleanpanel panelen
logo de stulp

Wanden bierbrouwerij Het Gansje

Wanden bierbrouwerij Het Gansje bekleed met Cleanpanel – In de kleine, Zeeuwse brouwerij zijn kunststof wandpanelen van Cleanbuild geplaatst, evenals een klein barretje.
Het Gansje - hygiënische wanden bierbrouwerij

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Cleanbuild is een betrouwbare partner van A tot Z. Wij helpen u graag met advies over de producten die het beste passen bij uw wensen en plannen. Vervolgens produceren we de producten op maat, leveren we snel en kunnen we, indien gewenst, ook de montage voor u verzorgen. Ons montageteam heeft veel ervaring met de bouw en renovatie van hygiënische kunststof wanden en plafonds in bierbrouwerijen. Wij gaan voor maximale service en begeleiding, ieder project opnieuw.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Als er iets misgaat bij bedrijven die levensmiddelen verwerken, kan de voedselveiligheid in gevaar komen. Om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken, moeten deze organisaties in een plan beschrijven welke mogelijke gevaren er zijn en hoe ze die tegengaan. De HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) is de systematiek waarmee deze plannen worden opgesteld. Als brouwer kunt u zelf een HACCP-plan opstellen, maar u kunt ook gebruikmaken van de Hygiënecode Bierbrouwerijen. De Hygiënecode is in feite een kant-en-klaar HACCP-plan voor bierbrouwerijen, dat is opgesteld door de branchevereniging. Eén van de onderdelen in de hygiënecode heeft betrekking op de inrichting en het reinigen van de werk- en productieruimte. De producten van Cleanbuild helpen om aan deze vereisten te voldoen.

Bij het bouwen of renoveren van een bierbrouwerij staat hygiëne centraal. Maar dat is niet de enige afweging: ook de levensduur van de materialen is van belang. U renoveert of bouwt de brouwerij immers om er een lange periode gebruik van te maken. Kunststof bouwproducten zijn dan een uitkomst. Het assortiment van Cleanbuild bestaat uit panelen, deuren, ramen en profielen van hard PVC. Dit materiaal heeft naast duidelijke onderhoudsvoordelen ook een zeer hoge bestandheid tegen bijtende stoffen, slijtage en corrosie. Daarnaast zijn onze kunststof panelen gemakkelijk tegen een oude ondergrond te plaatsen, maar kunnen ze ook als losstaande voorzet- of scheidingswand worden gemonteerd. Dit zorgt er, samen met het unieke kliksysteem, voor dat een renovatie met Cleanpanel panelen bijzonder snel verloopt. Dit bespaart veel tijd en geld.

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies