werkplaatsen en autogarages

WERKPLAATSEN EN AUTOGARAGES

Werkplaatsen in garages worden snel vies. Klanten, die hun auto vaak voor of na hun werk langsbrengen, vinden het prettiger als een werkplaats schoon oogt. Daarom is het belangrijk dat een werkplaats snel en efficiënt kan worden gereinigd. De kunststof producten van Cleanbuild zijn de ideale oplossing. Met een doekje en een mild sopje zijn de wanden, plafonds, deuren en kozijnen in een handomdraai blinkend schoon. Met als resultaat een werkplaats waar klanten hun auto graag naar toe brengen, zelfs in hun zakelijke kleding.

WAAROM CLEANBUILD VOOR UW WERKPLAATS?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR WERKPLAATSEN EN GARAGES

Cleanbuild is gespecialiseerd in kunststof bouwproducten die weinig onderhoud kosten. Onze Cleanpanel kunststof panelen zijn slagvast, slijtvast en kunnen sterk genoeg om planken of kasten aan te bevestigen. De panelen zijn ook verkrijgbaar als brandvertragende FI-RE panelen. Naast PVC panelen bestaat ons programma uit hoogwaardige kunststof deuren, kozijnen en ramen.

GEREALISEERDE PROJECTEN IN WERKPLAATSEN EN AUTOGARAGES

Cleanbuild gaat regelmatig langs bij werkplaatsen en garages om ze te voorzien van onderhoudsvriendelijke wand- en plafondbekleding. De ruimtes worden weer fris en modern, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Wasruimte voor Camperstalling

In Sevenum heeft ons montageteam onlangs de wanden, het plafond en de Cleandoor deuren gemonteerd voor een camperstalling. In deze ruimte, welke tevens dienst

Wandbekleding bedrijfshal Farsum

Wandbekleding bedrijfshal – In de nieuwe loods van een industrieel reinigingsbedrijf zijn wand- en plafondpanelen van Cleanpanel geplaatst.
Reym - project kunststof wanden cleanpanel

Renovatie Audi werkplaats met grijze Cleanpanel panelen

Audi werkplaats in Dusseldorf gerenoveerd door Cleanbuild met grijze Cleanpanel kunststof panelen.
audi

Nieuwbouw wasstraat BCA Barneveld

Dit project betrof de nieuwbouw van twee roll-over wasstraten en de bekleding van de ruimte waar foto’s worden gemaakt van de te veilen auto’s.
BCA - logo werkplaats auto

Werkruimte Mercedes dealer gerenoveerd

In juni 2019 heeft Bouwimpex in opdracht van firma Kärcher een project met Cleanpanel in een bedrijfsruimte van een Mercedes dealer voltooid. Er was
Mercedes Benz

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Gaat u een werkplaats bouwen of renoveren? Cleanbuild kan u veel werk besparen. Onze service gaat namelijk verder dan het produceren en leveren van onze oplossingen. Zo denken onze adviseurs graag met u mee over de juiste maten en producten voor uw bouwproject en kunnen wij de montage volledig voor u verzorgen. Alles wat u nodig heeft, verzorgd door één betrouwbare partner. 

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

In werkplaatsen en autogarages wordt de hele dag hard gewerkt. Dan is het zonde als het schoonhouden van de werkplaats veel tijd kost. Die tijd kan immers ook worden besteed aan het helpen van klanten. Wij kunnen helpen om uw garage onderhoudsvriendelijker te maken, door onze makkelijk reinigbare bouwproducten. Wanden en plafonds die zijn bekleed met onze kunststof panelen, houden geen vuil vast en zijn langdurig helder van kleur. Schoonmaken wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Een prettige werkomgeving is netjes en overzichtelijk. Kasten en planken aan de wand zijn ideaal om opbergruimte te creëren, zonder ruimte te verliezen. Cleanpanel kunststof wandbekleding is sterk en heeft voldoende draagkracht om planken en kasten aan te bevestigen. Bovendien geven onze helderwitte kunststof panelen, deuren en kozijnen een lichte, ruimtelijke uitstraling aan een werkplaats of garage. Daar voelen zowel klanten als medewerkers zich prettig bij. 

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies