visserij

VISSERIJ

De visserij is een branche waarin zo snel en efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Op de visafslag, in de visverwerking en in vishandels – overal gelden strenge hygiëneprotocollen. De onderhoudsvriendelijke en makkelijk te reinigen producten van Cleanbuild zijn zeer geschikt voor het bouwen en renoveren van HACCP werkomgevingen in de visserij.

WAAROM CLEANBUILD VOOR UW VISSERIJ?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE VISSERIJ

Cleanbuild is gespecialiseerd in praktische, onderhoudsvriendelijke kunststof bouwmaterialen die een hoge mate van hygiëne waarborgen. Met onze kunststof wand- en plafondpanelen bouwt of renoveert u in een handomdraai een hygiënische inrichting. De panelen zijn bestand tegen reinigingsmiddelen, zijn slijt- en slagvast en zijn, dankzij een super glad oppervlak, eenvoudig schoon te maken. Dit alles geldt ook voor onze kunststof deuren, ramen en profielen.

GEREALISEERDE PROJECTEN IN DE VISSERIJ

Cleanbuild producten worden toegepast in veel verschillende branches, sectoren en bedrijven. Of het nu gaat om industriële productiehallen, een grote visafslag of juist de kleinere vishandel – overal waar schoonmaakgemak en efficiëntie van belang zijn, biedt Cleanbuild een oplossing. Onze producten zijn gemakkelijk te monteren en geven iedere ruimte een frisse, strakke uitstraling.

Hygiënische wanden voor visafslag Harlingen

Nieuwe hygiënische wanden voor visafslag Harlingen – het ‘garnalencentrum van Europa’.
visveiling Urk

Wandbekleding mosselkwekerij Neeltje Jans

In een mosselkwekerij wordt gewerkt met zout water. Cleanpanel wandbekleding is hiertegen bestand, ideaal voor het Zeeuwse bedrijf Neeltje Jans.
visserij-wanden-mosselkwekerij-neeltje jans

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Cleanbuild is een betrouwbare partner van A tot Z. Wij helpen u graag met advies over de producten die het beste passen bij uw wensen en plannen. Vervolgens produceren we de producten op maat, leveren we snel en kunnen we, indien gewenst, ook de montage voor u verzorgen. Ons montageteam heeft veel ervaring met de bouw en renovatie van hygiënische kunststof wanden en plafonds in de visserij. Wij gaan voor maximale service en begeleiding, ieder project opnieuw.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Waar voedselverwerking plaatsvindt, gelden de strenge HACCP-richtlijnen voor voedselveiligheid. Ook op de visafslag, in de visgroothandel, in viswinkels en andere visverwerkende bedrijven moeten de regels over hygiëne nauwkeurig worden nageleefd.

Een HACCP-plan is in feite een risicoanalyse. De visverwerker beschrijft in dit plan welke risicofactoren in zijn bedrijf de voedselveiligheid in gevaar kunnen brengen. Eén van die risicofactoren heeft te maken met de werkomgeving. Is die makkelijk en grondig te reinigen? U kunt daarbij denken aan de vloeren, wanden, plafonds, deuren en ramen in een ruimte. Cleanbuild is gespecialiseerd in kunststof wand- en plafondpanelen die juist hiervoor geschikt zijn. De panelen zijn gemaakt van hard PVC, een kunststof met een aantal voordelige eigenschappen. Zo zijn de panelen super glad, waardoor ze geen vuil vasthouden en snel gereinigd kunnen worden. Ook is het PVC een duurzaam materiaal, dat nauwelijks slijt, waterdicht is en absoluut tegen een stootje kan. Wanden en plafonds die zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen behouden langdurig een hoge kwaliteit en kosten weinig onderhoud. Voor onze kunststof ramen en deuren – eveneens gemaakt van hard PVC – geldt hetzelfde. Zo leveren de producten van Cleanbuild een belangrijke bijdrage aan het behalen van de HACCP-normen in de visserij.

De visspeciaalzaak is één van de locaties waar de visserij en de consument elkaar treffen. Visliefhebbers bezoeken de viswinkel omdat ze kiezen voor kwaliteitsproducten. Het is dan ook belangrijk dat een visspeciaalzaak die kwaliteit uitstraalt. Niet alleen in prachtige, verse vis, maar ook in de inrichting van de winkel. De klant wil zien dat er schoon wordt gewerkt en dat hygiëne hoog in het vaandel staat. Met strakke, witte wandbekleding kan dat effect eenvoudig worden bereikt. Cleanpanel kunststof panelen zijn super glad, helder wit of grijs en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een mild sopje. Zo houdt u de wanden in uw visspeciaalzaak altijd fris en lopen uw klanten weg met een tevreden gevoel.

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies