slagerij

SLAGERIJ

In een slagerij gelden zeer strikte regels rondom hygiëne en voedselveiligheid. Ruimtes waarin vleesverwerking plaatsvindt, moeten vaak en grondig gereinigd worden. Hygiënische kunststof wanden, plafonds, deuren en ramen zijn makkelijk schoon te maken en zijn bestand tegen veelvoorkomende chemicaliën in desinfectiemiddelen. Het kunststof is slagvast en gaat generaties lang mee. Met Cleanbuild producten wordt een slagerij of slachthuis gemakkelijker te reinigen én onderhoudsvriendelijker.

WAAROM CLEANBUILD IN UW SLAGERIJ?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR SLAGERIJEN

Cleanbuild biedt een compleet assortiment van hygiënische afbouwproducten. Met Cleanpanel kunststof panelen bouwt of renoveert u eenvoudig wanden en plafonds voor uw slagerij, slachthuis of poeliersbedrijf. Het Cleanpanel paneel – of de brandvertragende FI-RE variant – kan uitstekend worden gecombineerd met Cleandoor kunststof deuren en Cleanwindow kunststof ramen. Alle producten zijn onderhoudsarm, hygiënisch en snel te monteren.

GEREALISEERDE PROJECTEN IN DE SLAGERIJ

Onze bouwmaterialen worden regelmatig ingezet door vleesverwerkende bedrijven en helpen om aan de HACCP normen te voldoen. De kunststof wand- en plafondbekleding is bijna naadloos te monteren en geeft een strakke, frisse uitstraling aan uw slagerij, slachterij of slachthuis.

Wanden slagerij Venlo gerenoveerd met Cleanpanel

Bij poelier en wildspecialist Hendriks uit Venlo leverde Cleanbuild hygiënische kunststof panelen voor de renovatie van de wanden in de slagerij.
Logo-Hendriks

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Cleanbuild is een betrouwbare partner van A tot Z. Wij helpen u graag met advies over de producten die het beste passen bij uw wensen en plannen. Vervolgens produceren we de producten op maat, leveren we snel en kunnen we, indien gewenst, ook de montage voor u verzorgen. Ons montageteam heeft veel ervaring met de bouw en renovatie van hygiënische kunststof wanden en plafonds in de vleesverwerkende industrie. Wij gaan voor maximale service en begeleiding, ieder project opnieuw.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

HACCP EN DE HYGIËNECODE SLAGERSBEDRIJF

In de voedingsindustrie worden hoge eisen gesteld aan hygiëne, om de voedselveiligheid te bewaken. Ieder vleesverwerkend bedrijf moet zich daarbij houden aan de HACCP-richtlijnen. HACCP is een systematiek waarmee risico’s voor voedselveiligheid nauwkeurig in kaart kunnen worden gebracht. De bedrijven dienen maatregelen te treffen om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken. In de praktijk gebruiken slagerijen, slachterijen, slachthuizen en poeliers veelal de Hygiënecode voor hun sector. Deze hygiënecode is een vertaling van de HACCP-regels naar de sector en wordt opgesteld door de brancheorganisaties. Eén van de aandachtspunten in de hygiënecode betreft het schoon houden van de werkomgeving. De hygiënische kunststof bouwproducten van Cleanbuild kunnen u helpen om op dit vlak aan de eisen te voldoen.

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies