horeca

HORECA

Een goed ingerichte keuken ligt aan de basis van een succesvolle horeca onderneming. Het is erg belangrijk dat de horeca keuken of grootkeuken gemakkelijk schoongemaakt kan worden, zodat er altijd aan de hygiëne-eisen wordt voldaan. Cleanbuild kunststof wand- en plafondbekleding is glad, snel te reinigen en kost weinig onderhoud. Daarnaast zijn de panelen bestand tegen schoonmaakmiddelen, roesten ze niet en blijven ze langdurig van hoge kwaliteit. Dit alles maakt Cleanbuild producten ideaal voor de bouw of renovatie van onderhoudsvriendelijke horeca keukens.

WAAROM CLEANBUILD IN DE HORECA?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE HORECA

Alle producten van Cleanbuild zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook heel makkelijk te monteren. Zo renoveert u snel en eenvoudig verouderde keukenwanden, deuren en ramen. Ons assortiment kunststof bouwmaterialen helpt u te voldoen aan de HACCP horeca regels. En met het FI-RE paneel bieden we ook een oplossing voor brandveiligheid.

GEREALISEERDE PROJECTEN IN DE HORECA

Onze producten worden toegepast in de hele breedte van de horeca branche. Van restaurantkeuken tot koffiebar en van grootkeuken tot lunchroom; wij zijn er actief. Overal waar HACCP regels en de hygiënecode horeca van kracht zijn, kunnen Cleanbuild producten bijdragen aan een hygiënische werkomgeving.

Renovatie vries- en koelcel panelen Good Life Foods

Goodlife Foods koos voor Cleanpanel kunststof panelen om de vriesruimte in hun Katwijkse productielocatie te renoveren.
koel en vriescellen voor goodlife foods

Wanden horecakeuken Dufais bekleed met Cleanpanel

In de horecakeuken van Dufais zijn de witte panelen gebruikt als wandbekleding en als scheidingswand in de opslagruimte.
Dufais - catering horeca wanden

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Cleanbuild is een betrouwbare partner van A tot Z. Wij helpen u graag met advies over de producten die het beste passen bij uw wensen en plannen. Vervolgens produceren we de producten op maat, leveren we snel en kunnen we, indien gewenst, ook de montage voor u verzorgen. Ons montageteam heeft veel ervaring met de bouw en renovatie van hygiënische kunststof wanden en plafonds in de horeca. Wij gaan voor maximale service en begeleiding, ieder project opnieuw.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

In de horeca heeft het bewaken van voedselveiligheid uiteraard de hoogste prioriteit. Ieder horecabedrijf moet voldoen aan strenge eisen rondom hygiëne volgens het HACCP-systeem. HACCP staat voor ‘Hazard Analysis Critical Control Points’ en is een systematische manier om de risico’s voor voedselveiligheid in een bedrijf in kaart te brengen. Voor de horeca zijn deze eisen uitgewerkt in de Hygiënecode Horeca. Eén van de aandachtspunten betreft het schoon maken en houden van de horeca keuken of werkomgeving. De hygiënische bouwmaterialen van Cleanbuild helpen mee om aan deze eisen te voldoen. 

In grootkeukens en horeca keukens werd vaak gebruik gemaakt van wandbekleding met tegels of sandwichplaten. Na verloop van tijd worden deze wanden echter slecht. Bij tegelwanden zien we vaak dat het glazuur van de tegels los begint te laten en dat de voegen corroderen. Sandwichplaten kunnen gaan roesten, waardoor er ook corrosie optreedt. In deze kleine beschadigen blijft vuil achter, waardoor de wanden nog maar moeilijk schoon te maken zijn. Voor de renovatie van verouderde tegel- of sandwichwanden zijn Cleanpanel kunststof panelen zeer geschikt. Ze kunnen eenvoudig en snel tegen de verouderde wandbekleding worden gemonteerd, zodat de keuken maar korte tijd buiten gebruik is. Daarnaast zijn de kunststof panelen een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing. De kunststof wandbekleding in de keuken is slagvast en slijt nauwelijks. Zo profiteert u jarenlang van schone, hygiënische wanden in uw horeca keuken.

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies